Επίσημο δείπνο προς τιμή του Διοικητή του Σινά της Αιγύπτου

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 παρατέθηκε επίσημο δείπνο από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο του Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ.κ. Δαμιανό μετά των Ιερομονάχων της Ιεράς Μονής Αγ. Αικατερίνης του Σινά και των μελών του Δ.Σ. της νεοσύστατης Μ.Κ.Ο. «ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ»

προς τιμή του Διοικητή του Σινά, κ. Khalid Foda Sedeek Mohamed, που βρίσκεται σε επίσημη διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας για το συνέδριο του Υπουργείου Εξωτερικού που αφορά στα Παλίμψηστα του Σινά.

Στο δείπνο, που έλαβε χώρα στο εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με θέα την Ακρόπολη, παρευρέθηκαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κ. Mohamed Farid Monib, η κα Αγγελική Χονδροματίδου, Διευθύντρια του Γραφείου της Υπουργού Τουρισμού κας Κουντουρά, ο κ. Salah Tawfic, Γενικός Διευθυντής της EGYPTAIR στην Ελλάδα, η κα Κατερίνα Μούσμπε, Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ», η κα Νίκη Γκοτσοπούλου, Νομική Σύμβουλος της Ιεράς Μονής, τα μέλη της επιστημονικής ομάδας που πραγματοποίησαν την ψηφιοποίηση των παλιμψήστων της Βιβλιοθήκης, εκπρόσωποι της Πειραϊκής Εκκλησίας και στελέχη του Μετοχίου του Σινά στην Αθήνα.